April 3, 2020 Headai

Vuoden 2020 paras digitaalinen oppimissovellus hyödyntää Headain tekoälyä

Talous ja nuoret TATin kehittämä mobiilisovellus voitti himoitun eEemelin – Duunikoutsi valmentaa nuoria työelämään

Suomen eOppimiskeskus ry:n järjestämä eEemeli-kilpailu valitsee vuosittain Suomen parhaat digitaaliset oppimisratkaisut. Tämän vuoden voittajaksi valittu Duunikoutsi sai tunnustusta erityisesti teknisestä laadustaan sekä helppokäyttöisyydestään. Lue raadin kommentit eOppimiskeskuksen sivuilta.

Duunikoutsi-mobiilisovellus on nuorten työelämävalmentaja, joka auttaa tunnistamaan ja sanoittamaan osaamista ja vahvuuksia sekä tukee TET-paikan, kesätyön tai unelma-ammatin löytämisessä. Sovellus kokoaa työnhakuun liittyvät vinkit, testit sekä inspiroivat uratarinat. Etenemällä sovelluksessa nuori kerryttää itselleen osaamispohjaisen CV:n, jonka hän tilattua itselleen.

Nuoren apuna on Headain tekoälyä hyödyntävä Robokoutsi. Se tutustuttaa aiheisiin ja käyttäjän palautteen pohjalta personoi suositteluja ja tekee näkyväksi aihekartalla nuoren etenemisen ja kiinnostuksen.

Sovelluksen on kehittänyt Talous ja nuoret TAT yhdessä Oikotie Työpaikkojen ja SAK:n kanssa. Sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastaavat 10Monkeys ja Headai. Duunikoutsi on ladattavissa maksutta sovelluskaupoista.

Headai kehittää palkittua kognitiivista tekoälyä, joka oppii luonnollisella kielellä ja pystyy oppimansa perusteella tekemään ratkaisuja, jotka vaativat ihmisen kaltaista kielellistä päättelyä. Headain teknologia on voittanut kilpailuja aiemminkin, mm. Sitran 2017 järjestämän Suomen suurimman innovaatiokilpailun, Ratkaisu100:n, sekä ollut Alibaba:n Cloud Computing Contest:in finaalissa Lontoossa 2017.

Tutustu viimeisimpään Headain teknologiaa valottavaan e-julkaisuun.

Lisätietoja uutisesta: Anu Passi-Rauste, Headai Oy, etunimi.sukunimi@headai.com, +358 40 5081 130

Jo 19. Kerran järjestetty eEemeli-kilpailu pidettiin vallitsevan tilanteen takia tänä vuonna webinaarina. Kilpailun arviointiraati koostui yritysten ja julkisen sektorin pedagogiikan, koulutuksen ja oppimisteknologian asiantuntijoista. Raadin puheenjohtajana toimi Kansanvalistusseuran toimitusjohtaja Lauri Tuomi.

Suomen eOppimiskeskuksen verkkosivut: https://eoppimiskeskus.fi/eeemeli2020/

https://www.sttinfo.fi/tiedote/duunikoutsi-on-vuoden-paras-digitaalinen-oppimisratkaisu?publisherId=66144441&releaseId=69878361

Keskustele kanssamme sosiaalisessa mediassa:

twitter.com/headaiofficial
linkedin.com/company/headai/
facebook.com/headaiofficial